homezarre's eerste dagenzarre's ouderszarre's avonturenzarre's maandfoto's  
   
Zarre's meest recente foto's...  
updated: 21 juli 2007
e-mail: zarre@zarre.nl
     

21 juli 2007
Nog één week en Zarre wordt 3 jaar.

We hebben het druk gehad met klussen en feestjes. Zarre kijkt al uit naar haar verjaardag. Maar 'nog acht nachtjes slapen' snapt ze nog niet.

Zarre heeft een groot bed gekregen. Dat bed springt heel fijn!

In mei zijn we een weekje naar Corsica op vakantie geweest. Zon, zee, strand en veel plezier.

 

     

Het water was nog best koud. En in het begin waren de golven best eng. We zijn niet alleen op het strand geweest, maar hebben ook veel van het eiland gezien. Een paar steden en veel van de mooie natuur. Zarre kan ook heel goed in de bergen wandelen. Ze had er zelfs een blaar aan overgehouden.
 
     

En hoe staat het nu met de keuken? Het is nog steeds niet helemaal af, we wachten nog op een koelkastkast. Er is natuurlijk niet het goede geleverd. En dan wordt het ineens heel moeilijk allemaal. Twee maanden later en ze hebben het nog steeds niet voor ons opgelost.

Maar verder is het een erg fijne en mooie plek geworden.

 
     
 

Links zie je de gaskookplaat. Daaronder twee nisjes waarin plankjes komen met LED-verlichting. De plankjes moeten we nog maken. Rechts daarvan een hoge kast met oven/magnetron en een stoomoven. Met daarnaast de ontbrekende koelkastkast (wel de koelkast). En weer rechts daarvan zie je gootsteen en het raam dat uitkijkt op de tuin.

Sinds gisteren hebben we warm water in de keuken. We hadden gewacht op de kraan, die we besteld hadden via Internet. De plintradiator moet nog aangesloten worden. De plint moet nog bevestigd worden. Al met al nog wat kleine dingen, maar de keuken is functioneel en een verademing t.o.v. de oude keuken.....

     
 
     
 

Een jaar geleden hadden we de vloer en balken vervangen. Tot drie weken geleden leefden we op de underlayment met daarop het stukadoors-papier. Nu hebben we de topvloer gelegd. Het is een mooie eiken planken vloer. Gerookt en gewit en met een hardwaxolie-laag. Het duurde een vol weekend, maar het resultaat is erg mooi. Ook Zarre's blote voeten vinden het een fijne vloer.

Natuurlijk moeten de plinten nog, de deurlijsten, gordijnen, enzovoort.

 

 
 
Klik op onderstaande plaatjes voor een grotere afbeelding.
Zarre's maandelijkse olifantenposes zijn te vinden onder het vijfde vierkantje (voetje).
     
2 jaar en 8 mnd   1 jaar   6 maanden   0 maanden
Voorgaande pagina's:      
april 2005 mei 2005 juni 2005 augustus 2005
september 2005 oktober 2005 november 2005 december 2005
januari 2006 februari 2006 maart 2006 april 2006
mei 2006 juli 2006 augustus 2006 november 2006
januari 2007 februari 2007 maart 2007