homezarre's eerste dagenzarre's ouderszarre's avonturenzarre's maandfoto's  
   
Zarre's meest recente foto's...  
deze pagina wordt elke eerste donderdag van de maand vernieuwd
updated: 6 juli 2006
e-mail: zarre@zarre.nl
     

6 juli 2006
Er is een maand overgeslagen, want er was geen tijd om een nieuwe pagina te maken. We zijn een weekje in de Dordogne geweest. We hadden er stralend weer, een leuk huisje, een zwembad voor onszelf en mooie omgeving. Zarre heeft zich er goed vermaakt.

 

     
 

Vliegeren is nog een hele kunst. Hij bleef steeds twee tellen in de lucht voor hij met een klap neerstortte.   Rechts zit Zarre en links zit haar Vlaamse nichtje Saar. De twee hadden veel lol samen. Maar ook met Fien natuurlijk, haar grote nicht, die zich prima vermaakte in het grote zwembad.

 

   

 

We hebben een tocht gemaakt in een stoomtrein. Zarre keek haar ogen uit, maar ze vond het ook wel een beetje eng. Ook hebben we een grot bezocht, een speeltuin en hebben Zarre's ouders weer eens geklommen op echte rotsen (Céou).

     

Vlak na de vakantie, ging Zarre's mama voor haar werk een week naar Maleisië en Singapore. Naast het bezoeken van bedrijven was er ook een dag tijd voor het bekijken van het eiland Penang.
Zarre had haar mama wel heel erg gemist.

Zarre zegt nu: "is mijn, afblijven!". Daarnaast gebruikt ze vaak twee of meer woorden: zandbak spelen, opa au buikje, boekje lezen, schone luier..

 
 
Klik op onderstaande plaatjes voor een grotere afbeelding.
Zarre's maandelijkse olifantenposes zijn te vinden onder het vijfde vierkantje (voetje).
     
6 juli, 23 maanden   1 jaar   6 maanden   0 maanden
Voorgaande pagina's:      
april 2005 mei 2005 juni 2005 augustus 2005
september 2005 oktober 2005 november 2005 december 2005
januari 2006 februari 2006 maart 2006 april 2006
mei 2006