homezarre's eerste dagenzarre's ouderszarre's avonturenzarre's maandfoto's  
   
Zarre's meest recente foto's...  
updated: 18 maart 2007
e-mail: zarre@zarre.nl
     

18 maart 2007
Zarre is nu 2 jaar en 7 maanden.
Eindelijk hebben we Zarre zover gekregen dat ze zo nu en dan op het potje en op de wc plast. Ze krijgt een stickertje voor in haar prinsessenboekje als ze op het potje geplast heeft. Ze heeft al snel de truc aangeleerd dat ze in kleine hoeveelheden plast, zodat ze veel stickertjes krijgt...

 

     
  In februari is het ook carnaval geweest. We zijn naar de kinderoptocht wezen kijken in Eindhoven.
Zarre vond verkleden helemaal niets aan. Wel wilde ze zo geschminkt worden dat ze op PJ zou lijken.
De kinderoptocht was veel te luid voor haar. Ze is dan ook altijd erg gevoelig voor geluiden. Vaak vraagt ze: wat is dat? als ze in de verte een motor of vliegtuig hoort.
Het kindercarnaval in Berlage vond ze wel erg leuk. De dansvloer was alleen voor kinderen. Ze heeft niet gedanst, maar ze was verrukt van alle gekleurde en draaiende lampen.
     

Nee, dat zat niet lekker, maar het is wel een leuke foto, Zarre en Patrick op een touwschommel. De eerste lente-achtige dag zijn we naar Dierenrijk Europa gegaan. Dat vond Zarre erg leuk. Niet alleen de dieren, maar natuurlijk ook de speeltuin.

Na alle kinderpret kwam ook het kluswerk. Harde deadlines bepalen onze agenda. De vloer wordt gemaakt in maart, de wanden worden in april gestuukt en de keuken wordt in mei geleverd.
De keuken hebben we helemaal kaal gemaakt, zodat we de leidingen kunnen gaan leggen. Het leidingenplan is nog in de maak. Het is niet eenvoudig alle apparatuur netjes te verdelen over de verschillende stoppen zonder er een leidingenwarboel van te maken.
En voordat de stukadoors kunnen komen, moeten we ook alvast de leidingen van de badkamer gaan leggen. Want die willen we ook nog aanpakken...

 
     

 

     

De buitenkant van de aanbouw is nu helemaal klaar. De laatste dingen zijn gebeurd; het balkon is ge-impregneerd en heeft een dakleer. De pannen liggen er op, de dakgoot en regenpijp zijn gemonteerd.
Zie het resultaat! Wij zijn dik tevreden.

 
     
 
Klik op onderstaande plaatjes voor een grotere afbeelding.
Zarre's maandelijkse olifantenposes zijn te vinden onder het vijfde vierkantje (voetje).
     
2 jaar en 7 mnd   1 jaar   6 maanden   0 maanden
Voorgaande pagina's:      
april 2005 mei 2005 juni 2005 augustus 2005
september 2005 oktober 2005 november 2005 december 2005
januari 2006 februari 2006 maart 2006 april 2006
mei 2006 juli 2006 augustus 2006 november 2006
januari 2007 februari 2007