homezarre's eerste dagenzarre's ouderszarre's avonturenzarre's maandfoto's  
   
Zarre's meest recente foto's...  
updated: 24 november 2006
e-mail: zarre@zarre.nl
     

24 november 2006
Het is even geleden dat deze website een update heeft gekregen. We hebben het erg druk gehad met de verbouwing van de woonkamer en de computer stond een tijdje op zolder.
Maar zie hier Zarre spelen met de trein. Kijk goed naar de vloer, want die is inmiddels verdwenen.

 

     
De vorige keer was al te zien hoe we de muren kaal hadden gemaakt. Nu hebben we zelfs de hele vloer verwijderd. We dachten eerst dat we drie of vier balken zouden moeten vervangen, maar het was veel erger, we moesten ze allemaal vervangen!  
     
Dus hebben we ze er allemaal uit gehaald. We hebben de hele week in een zandbak geleefd. Zarre was gelukkig bij oma en opa in België, alhoewel ze de zandbak wel leuk gevonden zou hebben.  
     
Nadat we weer balken erin hadden gelegd, zijn we de vloer gaan isoleren. Daarna hebben we underlayment-platen erop gelegd. De uiteindelijke planken vloer komt pas nadat we de kamer hebben laten stuken. En daarvoor moeten eerst nog de openslaande tuindeuren worden geplaatst.  
     
Alle leidingen liggen nu in het plafond: elektriciteit, verwarming voor de 1ste verdieping, kabel en telefoon. Hier zie je dat we een begin hebben gemaakt met het isoleren van het plafond.  
     

Het is gelukkig een extreem jaar wat betreft warme herfst. Het is inmiddels half oktober als we de convectorput kunnen plaatsen. Verwarming hebben we nog niet echt nodig gehad.
Het was wel een heel gedoe, maar het zit er in en het werkt!

 
     

Zarre is ook blij met de verwarming. Ze verbaasde haar opa toen ze naar de put wees en zei: convectorput! Ze weet echt al heel veel woorden en ook veel liedjes.

Vandaag heeft ze haar schoentje gezet voor Sinterklaas en een liedje gezongen. Ik geloof niet dat ze snapt wat de bedoeling is. Maar als er morgen iets in zit, zal ze het wat beter begrijpen.

 
   

 

Dit ziet er al echt uit, maar gelukkig zit er geen geluid bij deze foto.
Ze gebruikt de pianoboeken voornamelijk om doorheen te bladeren. Maar ze vindt het ook leuk om bij mama op schoot te zitten en dan samen te spelen.

Op dit moment maakt ze erg graag puzzels en speelt ze veel met klei. Ook heeft ze Bumba ontdekt en Bob de Bouwer.

Patrick's bedrijf bestaat inmiddels een jaar en het gaat er erg goed mee. Soms te goed, want dan is hij tot 's avonds laat nog bezig. Hij is wel altijd op dinsdag thuis om op Zarre te passen.

 
 
Klik op onderstaande plaatjes voor een grotere afbeelding.
Zarre's maandelijkse olifantenposes zijn te vinden onder het vijfde vierkantje (voetje).
     
2 jaar en 3 mnd   1 jaar   6 maanden   0 maanden
Voorgaande pagina's:      
april 2005 mei 2005 juni 2005 augustus 2005
september 2005 oktober 2005 november 2005 december 2005
januari 2006 februari 2006 maart 2006 april 2006
mei 2006 juli 2006 augustus 2006