homezarre's eerste dagenzarre's ouderszarre's avonturenzarre's maandfoto's  
   
Zarre's meest recente foto's...  
updated: 22 augustus 2006
e-mail: zarre@zarre.nl
     

22 augustus 2006
Zarre is nu 2 jaar!
Haar verjaardag begon met het uitpakken van kadootjes. Een tafel met twee stoeltjes, een spelletje. Veel tijd om er mee te spelen was er niet, want we wilden er een gezellig dagje uit van maken. Na een maand van hitte, was het op 30 juli ineens een stuk minder warm. Toch leek het ons leuk om naar de zee te gaan. Al rijdende richting het westen besloten we naar Ouddorp te rijden.

 

     
 
     
Zo'n grote zandbak had Zarre nog nooit gezien. De schelpjes waren best wel scherp en de zee was ook erg eng. Maar ze had zich nog wel uren kunnen vermaken ware het niet dat het begon te regenen en de wind maakte het behoorlijk fris.
 
   

 

Tijd voor een droger plan en we pakten onze spullen en vertrokken richting Scheveningen. Daar regende het wel heel hard, maar gelukkig konden we snel SeaLife binnen. Daar was genoeg te beleven!
Na een lekker hapje eten brachten we Zarre naar haar opa en oma in Udenhout, waar ze een weekje ging logeren.
De week ervoor was ze ook al bij opa en oma in Belgie wezen logeren. Haar ouders hadden namelijk het plan opgevat om de woonkamer eens grondig onder handen te nemen.

 
     

De muren zijn kaal, de gaskachel en schouw zijn verdwenen en de elektra is vernieuwd. Toen was de vakantie weer voorbij.

Zarre maakt grote sprongen met praten: ze kan tot tien tellen en klap-eens-in-je-handjes vrijwel helemaal zingen. Daarnaast wordt ze steeds behendiger met kleertjes, schoenen en luiers uittrekken. Aantrekken gaat nog wat moeilijker, meestal heeft ze dan twee benen in één broekspijp.

 
 
Klik op onderstaande plaatjes voor een grotere afbeelding.
Zarre's maandelijkse olifantenposes zijn te vinden onder het vijfde vierkantje (voetje).
     
30 juli, 2 jaar   1 jaar   6 maanden   0 maanden
Voorgaande pagina's:      
april 2005 mei 2005 juni 2005 augustus 2005
september 2005 oktober 2005 november 2005 december 2005
januari 2006 februari 2006 maart 2006 april 2006
mei 2006 juli 2006